• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Wat wil je echt?

Ik heb al eens verteld dat ik aan de Rijksuniversiteit Groningen ben begonnen om mijn meestertitel te behalen, en ik kreeg daarop veel leuke reacties en vragen. De vraag die het meest wordt gesteld is: “Hoe manage je dat, Ron?”. Toen ik mensen terugbelde, legde ik uit dat ik geen televisie kijk, mijn leven strak plan via mijn agenda, en doe wat ik het liefste doe: studeren. Mijn motto is ‘Ancora imparo’, wat betekent ‘Ik leer nog steeds’. Wil je weten hoe ik mijn week plan? Kijk dan deze video van Ali Abdaal:

https://lnkd.in/ezi4RkU2

Natuurlijk is het niet alleen maar hosanna. Gedurende het tweede semester probeerde ik alle taken tegelijkertijd uit te voeren, wat onmogelijk bleek. Studeren vergt veel, het vereist het maken van keuzes en het constant bijstellen van plannen. Deze quote van mijn vriend Marcel Scheffer mag hier niet ontbreken: “geen tijd bestaat niet, geen prioriteit wel.”

Maar genoeg over mij. Wat is jouw droom? Heb je de wens om een diploma te halen maar heb je je nog niet ingeschreven? Waarom niet? Is het wat je echt wilt? Is het je passie? Als je echt gemotiveerd bent, geloof ik dat tijd geen belemmering zou moeten zijn. Dus aarzel niet langer, schrijf je in. Het zal je leven verrijken. Tijd voor verandering!


Vragen?

Heeft u naar aanleiding van vorenstaande nog één of meerdere vragen? Geen punt! U kunt mij uw casus online voorleggen. Hiervoor heb ik de optie gratis sparren met Ron bedacht. Tijdens dit half uur kunt u mij uw vraag of vragen voorleggen. Misschien kan ik u zo verder helpen en bent u direct geholpen. Is het antwoord complex en vraagt het meer tijd dan kunnen we dit ook dan bespreken. Klik hier om een afspraak te maken.


DE APP

Vanaf nu alle fiscale informatie in de app Blauwe Vrijdag.
vertel mij meer...


Blij met mijn fiscale tip?

Wees sportief en gun mij een kop koffie 😉.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome