• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Met een belastingadviseur bereikt u meer!

De belastingwetgeving zit ingewikkeld in elkaar en het is niet altijd eenvoudig om uw weg te vinden in het woud der belastingregels. Met een goede belastingadviseur aan uw zijde wordt ieder traject echter een stuk overzichtelijker.

Ik help u graag, met uw belastingaangifte, met gedegen fiscaal advies, of met het opstellen van een bezwaarschrift. En natuurlijk ben ik er ook voor u als u de degens kruist met de Belastingdienst en in beroep gaat tegen een uitspraak.

Uw belastingadviseur verdient geld voor u

Natuurlijk kunt u zelf uw belastingaangifte doen. Maar soms zijn er bijzondere omstandigheden; u heeft een huis ge- of verkocht, u of uw partner heeft een (chronische) ziekte, u krijgt een erfenis, of u doet een bedrijfsovername. Om maar eens wat te noemen. In die (en vele andere) gevallen kan het verstandig zijn om een expert mee te laten kijken. In het meest gunstige geval levert u dat veel geld op! Voor €199 regel ik uw belastingaangifte!

Heeft u al nagedacht over uw financiële toekomst?

Veel mensen beginnen te laat met nadenken over de toekomst. Dan komen ze bijvoorbeeld pas bij Blauwe Vrijdag als vader of moeder al in het verzorgingstehuis zit, en er belastingtechnisch niet zoveel meer te regelen is. In zo’n geval verdwijnt het grootste deel van het vermogen naar de belastingdienst en niet naar de kinderen. Jammer, want dat had niet gehoeven.

En wat doet u met uw bedrijf als u met pensioen wilt? Wacht u tot het laatste moment, of zorgt u ruim van tevoren voor een goed doortimmerd plan? Of bent u nog niet zover en heeft u meer behoefte aan advies over het vergroten van uw winst, de aankoop van een pand of de bedrijfsvorm die het beste past bij u? Wat u ook zoekt, voor fiscaal advies bent u prima op zijn plaats bij Blauwe Vrijdag!

Niet eens met de belastingdienst? Samen maken we er werk van!

Wist u dat u 90% kans heeft om in het gelijk te worden gesteld als u een goed onderbouwd bezwaarschrift indient? Ik weet precies wat ‘goed onderbouwd’ inhoudt voor de belastingdienst en daarom stel ik met alle plezier uw bezwaarschrift op. En als dat toch niet afdoende is, dan gaan we samen de strijd aan. Ik ondersteun u tijdens uw beroepszaak en ik haal de onderste steen voor u boven. Want winnen zullen we. Als oud-wielrenner zit die drive nu eenmaal diep verankerd in mijn DNA.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome
Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag.