• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Dien een bezwaarschrift in

Bent u het niet eens met de belastingdienst? Het is de moeite waard om een bezwaarschrift in te dienen, want 90% van de bezwaarschriften wordt goedgekeurd!

U bent het niet eens met de aanslag van de belastingdienst. En nu?

Nu kunt u een bezwaarschrift indienen. Dat is de moeite waard, want de rechter keurt de overgrote meerderheid (90%) van de bezwaarschriften goed. Als u maar een goed onderbouwd verhaal heeft. Heeft u dat niet, dan maakt u weinig kans. Als belastingadviseur kan ik u helpen om een goed onderbouwd bezwaarschrift in te dienen. En stel nou dat u tot die 10% van de mensen behoort waarbij het bezwaarschrift wordt afgewezen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het voor te leggen aan een rechter. Ook tijdens dat proces kan ik u bijstaan.

Voor een bezwaarschrift heeft u een belastingadviseur nodig, geen boekhouder


Voor het indienen van een bezwaarschrift en zeker voor het aanspannen van een rechtszaak heeft u iemand nodig die de grenzen kan en durft op te zoeken. Iemand die er niet overheen gaat, want daar help ik u uiteindelijk helemaal niet mee, maar die de wettelijke mogelijkheden optimaal benut. Hiervoor heeft u een belastingadviseur nodig.

Dus geen accountant en ook geen boekhouder. Die moeten helemaal geen fiscaal advies geven! Anders dan ik, hebben zij er niet voor geleerd. En als zij er niet voor hebben geleerd, hoe kunnen ze u dan van de beste fiscale adviezen voorzien? Daarom heeft u dus een belastingadviseur nodig. Gelukkig ben ik dat 😉 En, ook een voordeel voor u: ik heb een winnaarsmentaliteit pur sang. Als oud-wielrenner ben ik gewend om te incasseren, om door te zetten en om te gáán voor de winst. Die mentaliteit, het koste wat het kost willen winnen, maakt dat ik niet stop voordat ik voor u het onderste uit de kan heb gehaald.

Pro deo in bijzondere gevallen


Soms gebeurt het dat er mensen bij me aankloppen die zó in de financiële problemen zijn geraakt, dat ze mijn tarief niet kunnen betalen, terwijl ze toch dringend fiscaal advies nodig hebben.

Zit u ook in een dergelijke situatie? Neem dan toch contact met me op. Sommige situaties gaan me zo aan het hart dat ik pro deo help. Uit medemenselijkheid, uit betrokkenheid en uit ongeloof dat sommige mensen door hun bewindvoerder, belastingadviseur of accountant meer in de problemen zijn geraakt dan eruit geholpen. En nogmaals, ik kan niet iedereen gratis helpen, want ik heb ook een gezin te onderhouden. Maar u mag het vragen.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome