• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Fiscaal advies

Met een goed fiscaal advies haalt u het hoogste rendement.
Teveel belasting betalen wil toch niemand?

Alles is aftrekbaar, tenzij…

De belastingdienst ziet fiscale zaken graag zwart-wit: iets mag altijd, of juist nooit. Een aangifte is goed, of fout. Maar zo ongenuanceerd ligt het niet. In mijn ogen is fiscaliteit juist een grijs gebied. Vanuit die visie hanteer ik dan ook de stelling ‘alles is aftrekbaar, tenzij…’ Met andere woorden, u kunt heel veel zaken opvoeren als aftrekpost, zolang u dat maar helder en overtuigend kunt beargumenteren én zolang het binnen de wet valt. De belastingdienst hanteert precies de omgekeerde stelling: ‘niets is aftrekbaar, tenzij…’ Als uw belastingadviseur ben ik echter gedreven om voor u het onderste uit de kan te halen en durf ik de discussie hierover wel aan te gaan.

Even een korte (telefonische) vraag? Dat is gratis. Uitzoekwerk? Dan gaat de teller lopen.

Als u klant bij mij bent, dan mag u me altijd bellen voor advies. Op veel vragen heb ik het antwoord gelijk paraat en dan hoeft u hiervoor niet te betalen. Dat valt gewoon onder de service die ik al mijn klanten graag bied.

 

Uitzoekwerk voor een goed fiscaal advies kost tijd en dus geld

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat u belt met een vraag waarop ik niet gelijk een passend antwoord heb. Dan zoek ik dat met alle liefde voor u uit. Zo nodig reken ik het een en ander voor u door of ik duik in de specifieke wet- en regelgeving waarover uw vraag gaat. Maar dan gaat de teller wel lopen. Met andere woorden: hiervoor krijgt u een factuur.

 

Vooraf duidelijkheid over de prijs

Waarom? Omdat ik dagelijks gebeld word met vragen. En omdat ik niet zomaar een antwoord geef, maar u graag volledig informeer. Zodat u van de hoed en de rand weet en niet voor verrassingen komt te staan. Al deze adviesgesprekken kosten mij algauw enige uren per week en hoewel ik service hoog op mijn prioriteitenlijstje heb staan, ben ik tenslotte Sinterklaas niet :).

Uiteraard geef ik u van tevoren wel een indicatie van de kosten, zodat de factuur voor u niet uit de lucht komt vallen. Mijn uurtarief is € 165 exclusief btw.

Bezwaarschrift

Wilt u een bezwaarschrift indienen? Dat is de moeite waard, want 90% van de bezwaarschriften wordt goedgekeurd! Uiteraard moet het bezwaarschrift dan wel goed onderbouwd zijn.

 

Bedrijfsopvolging

U heeft jarenlang gebouwd aan uw bedrijf. Dan is het toch zonde als bij een overdracht een groot deel van uw kapitaal naar de belastingdienst gaat? Dat kan en moet fiscaal slimmer.

 

Belangenbehartiger

Voor veel klanten treed ik op als belangenbehartiger. Ik doe er alles aan om voor u het best mogelijke fiscale resultaat te bereiken. En door mijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen lukt dat meestal ook.

 

Fiscaal advies voor particulieren

Ook als particulier kunt u tegen fiscale problemen aanlopen. Gelukkig hoeft u het niet zelf op te lossen. Ik ondersteun u er graag bij. Er zijn heel veel zaken waar u voordeel kunt behalen. Eigenlijk hoeft u maar één ding te onthouden. Is de inspecteur het niet eens met uw aangifte? Neem dan contact op met mij.

 

 

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome
Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag.