• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Wat houdt de online fiscaal advies in?

Fiscaal Advies op afstand.

Fiscaal Advies op afstand. Als proactieve register belastingadviseur denk ik met u mee. Door een beknopte omschrijving van uw casus geeft u mij een beeld van uw vraag. Blauwe Vrijdag Fiscaal Advies neemt vervolgens binnen 24 uur digitaal contact met u op.

U krijgt van mij een inlogcode voor uw eigen klantportaal. In dit klantportaal kunt u de – voor mij – benodigde gegevens uploaden. Uw portaal is 24/7 voor u beschikbaar. 

Bij het eerste online contactmoment worden duidelijke afspraken gemaakt over het proces. Ook wordt u tijdens het eerste contactmoment geïdentificeerd (Wwft). 

Het eerste online contactmoment is bedoeld om:

  •   uw casus helder voor ogen te krijgen;
  •   om door te vragen;
  •   om u aan te geven welke documenten ik van u nodig heb;
  •   u aan te geven hoe het klantportaal werkt; 
  •   u een eerste inschatting kunnen geven van de stand van zaken; 
  •   u een prijsindicatie te geven; 
  •   u te vertellen hoe uw tijdspad wordt (voor zover mogelijk)

Werkwijze

Uit de praktijk is gebleken dat het tegenwoordig niet meer uitmaakt waar een cliënt zich bevindt of woont. Mijn kantoor is gevestigd in het Friese hoofdstad Leeuwarden , maar de laatste jaren benaderen cliënten uit het hele wereld mij. Van Sydney tot Beijing, van Rotterdam tot Den Burg. 

Om ieder contactmoment fysiek aanwezig te zijn, is niet altijd even makkelijk. En tegenwoordig ook zeer kostbaar – denk onder anderen aan de brandstofprijzen. 

En eigenlijk is het vaak ook helemaal niet nodig om fysiek aanwezig te zijn!! Online gaat snel, werkt goed en de lijnen zijn veel korter. Een kort whatsapp bericht, een toevoeging aan uw klantportaal, een online meeting of een telefoontje is snel geregeld. 

Ik doe mijn uiterste best om binnen vier en twintig uur digitaal contact met u op te nemen. Er wordt – na de eerste online ontmoeting – een online klantportaal aangemaakt, zodat u gelijk zicht hebt op alle relevante informatie. 

24/7 fiscale ondersteuning

Of u nu in het weekend of in de avonduren fiscaal advies nodig heeft, de online register belastingadviseur staat voor u klaar! U kunt met uw vragen direct bij mij terecht. Blauwe Vrijdag Fiscaal Advies gespecialiseerd – van nationaal tot internationaal, voor starters tot stakers, van fiscale architectuur tot maatwerk, van bedrijfsstructuren tot second opinions. 

Kostenbesparend en zeer efficiënt

De deur hoeft u er niet voor uit; fiscaal sparren waar u wilt, als er maar internet is. Deze manier van werken bespaart veel tijd en geld. 


Vragen?

Heeft u naar aanleiding van vorenstaande nog één of meerdere vragen? Geen punt! U kunt mij uw casus online voorleggen. Hiervoor heb ik de optie gratis sparren met Ron bedacht. Tijdens dit half uur kunt u mij uw vraag of vragen voorleggen. Misschien kan ik u zo verder helpen en bent u direct geholpen. Is het antwoord complex en vraagt het meer tijd dan kunnen we dit ook dan bespreken. Klik hier om een afspraak te maken.


DE APP

Vanaf nu alle fiscale informatie in de app Blauwe Vrijdag.
vertel mij meer...


Blij met mijn fiscale tip?

Wees sportief en gun mij een kop koffie 😉.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome