• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Waar een wil is…

Kennis delen zit in mijn bloed. Ik vertel er graag over, adviseer en schrijf erover. Als columnist voor het vaktijdschrift Belastingzaken van Sdu en als blogger voor de fiscale website Taxence.nl, ben ik al actief op dit gebied.

Onlangs vroeg Informanagement mij om op wekelijkse basis uitspraken en arresten te voorzien van commentaar en advies. Dit stond al langer op mijn verlanglijstje, maar met een eigen praktijk, gezin én studeren aan de universiteit is de tijd beperkt. Toch heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Waarom? Ik ben van het type dat gewoon springt en vertrouwt op het vangnet dat vanzelf komt, of waar een wil is, is een weg. En zo is het ook gegaan. Vanaf nu mag ik mezelf auteur noemen. Tof!

Bron: | 08-02-2024

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van vorenstaande nog één of meerdere vragen? Geen punt! U kunt mij uw casus online voorleggen. Hiervoor heb ik de optie gratis sparren met Ron bedacht. Tijdens dit half uur kunt u mij uw vraag of vragen voorleggen. Misschien kan ik u zo verder helpen en bent u direct geholpen. Is het antwoord complex en vraagt het meer tijd dan kunnen we dit ook dan bespreken. Klik hier om een afspraak te maken.


DE APP

Vanaf nu alle fiscale informatie in de app Blauwe Vrijdag.
vertel mij meer...


Blij met mijn fiscale tip?

Wees sportief en gun mij een kop koffie 😉.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome
Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag.