• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Strippenkaart van één uur

Fiscale kennis inhuren?

Soms is het fijn om met een register belastingadviseur te sparren. Gewoon om te vragen of u op de fiscaal juiste koers zit, of om nieuwe ideeën te krijgen voor uw onderneming.

Hoe u de uren van uw strippenkaart in wilt zetten is natuurlijk aan u. De werkzaamheden stem ik altijd in overleg met u af.

Zo kunt u de strippenkaart inzetten:

Stel u wilt dat ik als register belastingadviseur contact opneemt met de Belastingdienst, omdat u het niet eens bent met uw aanslag. Waarschijnlijk kost mij dat niet al te veel tijd. U kunt dan een strippenkaart aanschaffen van twee uur.

Mocht uw tijd overschreden zijn, dan meld ik dat vroegtijdig, zodat u kunt beslissen wat u verder wilt.

De strippenkaart wordt vooraf aan de werkzaamheden gefactureerd. Natuurlijk houd ik de tijd bij en deze kunt u ten allen inzien. Fiscale transparantie ten top.

Tot binnenkort?

Direct een afspraak in plannen? Fijn!: https://blauwevrijdag.nl/afspraak-maken/


Vragen?

Heeft u naar aanleiding van vorenstaande nog één of meerdere vragen? Geen punt! U kunt mij uw casus online voorleggen. Hiervoor heb ik de optie gratis sparren met Ron bedacht. Tijdens dit half uur kunt u mij uw vraag of vragen voorleggen. Misschien kan ik u zo verder helpen en bent u direct geholpen. Is het antwoord complex en vraagt het meer tijd dan kunnen we dit ook dan bespreken. Klik hier om een afspraak te maken.


DE APP

Vanaf nu alle fiscale informatie in de app Blauwe Vrijdag.
vertel mij meer...


Blij met mijn fiscale tip?

Wees sportief en gun mij een kop koffie 😉.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome
Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag.