• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Het belang van tax technology

Onlangs mocht ik namens Sdu collega’s uitleggen hoe ik al jaren mijn passie technology in mijn praktijk toepas. Het was erg leuk om te doen. Al blijft het een raar idee dat meer dan 170 collega’s mij zien en horen, maar dat ik in een leeg kantoor tegen een iPhone zit te praten. Hopelijk krijg ik ooit de kans dit in een volle zaal over te doen. Waarom? Ik miste de interactie enorm. 

Het Register Belastingadviseurs in de persoon van Anne Mulders gaf mij de kans het nog eens dunnetjes over te doen. In een erg leuk interview gaf ik wederom mijn visie over Tax Technology én klantgerichtheid.


Vragen?

Heeft u naar aanleiding van vorenstaande nog één of meerdere vragen? Geen punt! U kunt mij uw casus online voorleggen. Hiervoor heb ik de optie gratis sparren met Ron bedacht. Tijdens dit half uur kunt u mij uw vraag of vragen voorleggen. Misschien kan ik u zo verder helpen en bent u direct geholpen. Is het antwoord complex en vraagt het meer tijd dan kunnen we dit ook dan bespreken. Klik hier om een afspraak te maken.


DE APP

Vanaf nu alle fiscale informatie in de app Blauwe Vrijdag.
vertel mij meer...


Blij met mijn fiscale tip?

Wees sportief en gun mij een kop koffie 😉.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome
Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag.