• Speciaal voor de ondernemer
  • Zowel online als offline
  • Creatief en deskundig

Het belang van tax technology

Onlangs mocht ik namens Sdu collega’s uitleggen hoe ik al jaren mijn passie technology in mijn praktijk toepas. Het was erg leuk om te doen. Al blijft het een raar idee dat meer dan 170 collega’s mij zien en horen, maar dat ik in een leeg kantoor tegen een iPhone zit te praten. Hopelijk krijg ik ooit de kans dit in een volle zaal over te doen. Waarom? Ik miste de interactie enorm. 

Het Register Belastingadviseurs in de persoon van Anne Mulders gaf mij de kans het nog eens dunnetjes over te doen. In een erg leuk interview gaf ik wederom mijn visie over Tax Technology én klantgerichtheid.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome