• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Bellen? Graag! Nog mooier beeldbellen

Niet mailen maar bellen, zeg ik steevast. Zo weet ik zeker, dat ik een antwoord geef die mijn gesprekspartner begrijpt. Een e-mail is kort en bondig en een prima tool. Al krijg ik er wel (te)veel op een dag…

Fiscale vragen lenen zich wat mij betreft niet voor een vraag per e-mail. Vaak is er niet direct een zwart/wit antwoord mogelijk. Het hangt vaak af van de feiten en omstandigheden. Noem het maar een grijs gebied. Het inkleuren van deze feiten en omstandigheden kan zorgen voor een fiscaalvoordelig antwoord. Daarom vraag ik eenieder te bellen in plaats van te mailen. Nog mooier is videobellen. Voor Corona was videobellen met bijvoorbeeld WeSeeDo ût Grunn voor menigeen een brug te ver. “Ron, zit mijn haar wel goed?” hoorde ik vaak. Gelukkig vinden we dit nu heel normaal.

Gisteren ging de nieuwe feature van WeSeeDo live waarmee u zelf uw afspraak kunt inplannen. Hoe mooi is dat! 

Heeft u een korte vraag, bel mij direct. Plan anders uw afspraak voor een gesprek met WeSeeDo of bij mij op kantoor aan het Zuiderplein 6 te Leeuwarden.

Gebruik deze link voor het maken van een afspraak: https://login.weseedo.nl/plannen/61000c6b97bea11b5c254646


Vragen?

Heeft u naar aanleiding van vorenstaande nog één of meerdere vragen? Geen punt! U kunt mij uw casus online voorleggen. Hiervoor heb ik de optie gratis sparren met Ron bedacht. Tijdens dit half uur kunt u mij uw vraag of vragen voorleggen. Misschien kan ik u zo verder helpen en bent u direct geholpen. Is het antwoord complex en vraagt het meer tijd dan kunnen we dit ook dan bespreken. Klik hier om een afspraak te maken.


DE APP

Vanaf nu alle fiscale informatie in de app Blauwe Vrijdag.
vertel mij meer...


Blij met mijn fiscale tip?

Wees sportief en gun mij een kop koffie 😉.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome
Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag.