• Authentiek
  • Oprecht
  • Creatief en deskundig

Ancora imparo.

De quote ‘ancora imparo’ is mij op het hart geschreven. Naar verluidt sprak Michelangelo Buonarroti deze Italiaanse zin op zijn achtenzeventigste levensjaar uit. Het betekent: ik leer nog steeds. Deze quote van Michelangelo is zeker op mij van toepassing. Ik geniet van kennis vergaren en delen. Delen doe ik jaren via blogs en sinds kort als columnist. Ik geniet intens als het aantal lezers door het spreekwoordelijke dak gaat.

De sporter in mij zorgt ervoor dat ik blijf vernieuwen. Dit jaar ronde ik mijn onderzoek af en mocht ik (eindelijk) de zo gewenste titel RB dragen. Het onderzoek duurde jaren omdat ik een onderwerp koos dat uitdagend, zeg maar gerust hoofdbrekend was. Btw-specialisten waarschuwende mij vanaf het begin al en raden mij aan een ander onderwerp te kiezen. ‘No way’: ik moest en zou het tot de finishlijn brengen. Het is gelukt. Mijn onderzoek werd bekroond met een 8. Het was een gedenkwaardige dag. Rond het middaguur was ik geslaagd en liep daarna naar het Sdu waar ik werd onthaald op taart en werd ik benoemd tot columnist. Al lopend naar de trein dacht ik na. “Wat nu: is het nu klaar of…?” Welnu: na lang nadenken heb ik besloten mij in te schrijven bij Rijksuniversiteit Groningen en probeer ik de titel mr. te verkrijgen.

‘Better let as net’ zeggen we in Friesland en zo is het.


Vragen?

Heeft u naar aanleiding van vorenstaande nog één of meerdere vragen? Geen punt! U kunt mij uw casus online voorleggen. Hiervoor heb ik de optie gratis sparren met Ron bedacht. Tijdens dit half uur kunt u mij uw vraag of vragen voorleggen. Misschien kan ik u zo verder helpen en bent u direct geholpen. Is het antwoord complex en vraagt het meer tijd dan kunnen we dit ook dan bespreken. Klik hier om een afspraak te maken.


DE APP

Vanaf nu alle fiscale informatie in de app Blauwe Vrijdag.
vertel mij meer...


Blij met mijn fiscale tip?

Wees sportief en gun mij een kop koffie 😉.

Voor het voeren van uw dagelijkse administratie maken we gebruik van de diensten van Adrome
Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen? Stel hier je vraag.